Context

huhAls mijn oma vroeger ‘K’ fluisterde, dacht ik dat ze een geheim over mij verklapte. Een geheim dat ik zélf nog niet eens wist!

Mijn voornaam werd vaak tot ‘Ka’ teruggebracht. Pas veel later begreep ik dat mijn oma mompelde over een akelige enge ziekte. Waar je dood aan kon gaan en maar beter niet over praten kon.

Inmiddels zijn we jaren verder. Ik heb ‘K ‘gehad tijdens mijn zwangerschap en een hersenbeschadiging (NAH) opgelopen in de kleine hersenen. Tip: eet nóóit een broodje salmonella! Mijn motoriek is gestoord, net als mijn concentratie en vermogen om te plannen. Ik heb last van een verhoogde afleidbaarheid en evenwichtsproblemen. Mijn dysartrie (articulatiestoornis) is veruit mijn meest favoriete beperking. Omdat ik vroeger logopediste was? Onderaan de Home-pagina kun je lezen over het revalidatieparadijs. Over dysartrie, communicatie, contact, hersenen, motivatie, spreekangst en ruis. Én over eigenzinnigheid en fietsen! Wat ik schrijf mist wetenschappelijke onderbouwing maar heeft experiëntie-waarde.

Logo kaartje

LinkedIn-profiel van KaaH weergeven Profiel van KaaH weergeven