In gesprek

Deze website hoort bij het boek -in gesprek met een spraakgebrek-.

Hûh, wat is dat dan voor een boek?

Nou, dat is mijn boek! Het is uitgekomen in 2019, maar alleen nog verkrijgbaar via minibiebjes of te leen bij een logopedist.  In 2008 heb ik hersenletsel opgelopen en daar kreeg ik gratis een spraakgebrek bij. Dysartrie heet het. Vroeger ben ik logopedist geweest. Een beperking met voorkennis dus!

Jeetje, wat lullig. Zeker als je logopedist was.

Ik denk niet dat het lulliger voor een logopedist is dan voor iemand anders.

En dat boek, waar gaat dat dan over?

Tja, ik heb veel geleerd over communicatie de afgelopen jaren. En dat heb ik opgeschreven.

Zeker een zwaar boek.

Valt mee. Annabella Meijer (kanai.nl) heeft er mooie illustraties bij gemaakt. Er valt wat te lachen, te slikken, te grinniken en te leren. En… spoiler alert… het loopt niet slecht af.

Oké. En voor wie is het dan?

Voor logopedisten, paramedici, studenten, maar ook voor mensen die ook ‘anders’ spreken en hun gesprekspartners. Kijk, hier is de boekpresentatie van een minuut of lees mijn columns om een indruk te krijgen.

Is het boek een verzameling columns?

Nee joh, ze staan los van elkaar. Maar ik begin nu pas lol te krijgen in het schrijven, dus vandaar dat ik af en toe columns schrijf. Eigenlijk ben ik meer een spreker/luisteraar hoor 😉

Ja maar, je hebt toch een spraakgebrek?

Ja, dus ik weet waar ik het over heb. Dat geven van gastlessen of lezingen vind ik echt het leukste dat er is. Hé, ik ben toch weer prima te verstaan inmiddels?

Eh, ja. Dus jouw methode werkt? Waar kan ik dat boek bestellen?

Mijn methode werkt voor mij. Ik denk dat iedereen zijn eigen methode moet uitvinden. Je kunt het boek gewoon hier bestellen alleen nog lenen van een logopedist bij jou in de buurt bijvoorbeeld. Of op marktplaats?

Hé, maar als ik je nou een keer wil uitnodigen voor een gastles ofzo?

Dan stuur je me ff een berichtje en dan hebben we het erover.

Duur zeker?

Neuh, wel waardevol. Hahaha.